06-20541978 info@remondmeurs.nl

Zo belangrijk is periodiek onderhoud aan uw vloer

door | jul 24, 2019

Eerder vertelden we u hoe belangrijk het is om uw vloer goed te onderhouden tijdens de wintermaanden. Maar om zo lang mogelijk van uw vloer te kunnen genieten, is een enkele onderhoudsbeurt aan het einde van het jaar uiteraard niet voldoende. Uw vloer verdient dagelijkse verzorging en hoewel dit misschien tijdrovend klinkt, zijn het de kleine dingen waarmee u uw vloer in topconditie kunt houden.

Neem bijvoorbeeld voeten vegen. Veegt u altijd uw voeten wanneer u van buiten naar binnen komt? Wij niet hoor. En dat is geen probleem, zolang u er maar voor zorgt dat u het zand dat u mee naar binnen neemt, op tijd van uw vloer verwijdert. Zand werkt namelijk als schuurpapier op uw vloer en veroorzaakt krassen. De oplossing is simpel: stofzuigen. Stofzuigen is misschien wel de belangrijkste vorm van onderhoud. Het is een effectieve manier om al het droge vuil van uw vloer te verwijderen.

PERIODIEK ONDERHOUD VERLENGT DE LEVENSDUUR

Helaas is stofzuigen alleen niet voldoende om uw vloer in goede conditie te houden. Periodiek onderhoud is nodig om uw was-, lak- of olielaag te verzorgen en de levensduur van uw vloer te verlengen. Maar welk product heeft u daarvoor nodig? Hoe wordt het aangebracht? En hoe vaak? Allemaal vragen die een professional voor u kan beantwoorden. Dat klinkt misschien als een flauw antwoord, maar we raden u niet aan op eigen houtje een middeltje op uw vloer aan te brengen. We kunnen namelijk uit ervaring spreken dat dat niet altijd goed uitpakt… We adviseren u daarom graag over de verschillende onderhoudsproducten. En om te voorkomen dat het onderhoud van uw vloer er door uw drukke bestaan bij inschiet, is het zelfs mogelijk om samen een plan van aanpak op te stellen. Dan zorgen wij ervoor dat uw vloer regelmatig een onderhoudsbeurt ondergaat.

Krijgt uw vloer het onderhoud dat hij nodig heeft?

Remond Meurs Vloeren & meer

Harnjesweg 3

6707 ET Wageningen

Telefoon

06 - 20541978

E-mail:

info@remondmeurs.nl

Algemene voorwaarden

Privacy

© Remond Meurs Vloeren & meer 2024

Website: Rozelie Haaksman | Teksten: Sanne Meurs | Foto's: Ria Meurs-Mugge

Remond Meurs Vloeren & meer

Harnjesweg 3

6707 ET Wageningen

Telefoon

06 - 20541978

E-mail:

info@remondmeurs.nl

Algemene voorwaarden

Privacy

© Remond Meurs Vloeren & meer 2024