06-20541978 info@remondmeurs.nl

Jannie van Wijk (Tiel) juni 2018

Het geschiedde .. anno juni 2018 .. Een wowwww … een wat gaaf … een jeetje wat kan iets ouds .. iets wat je bijna geen blik meer waardig gunt … gigantisch opknappen …
Even terug … we kochten een oud jaren 30 huisje .. een voor ons bijzonder huisje … ik ben er namelijk geboren. Maar ppffffff wat moest er veel gebeuren .. wat allemaal zal ik u besparen .. Maar één van het héle véle was de vloer in de kamer … een  oude eiken vloer die verwaarloosd was .. Wat te doen … een nieuwe vloer.
Misschien .. maar jeetje dat is ook wat kijkende naar die flinke houten planken. Want dat zijn het .. flinke jongens. We horen over renovatie .. en gaan op mr. Google ons eens inlezen … De moeite waard vinden we om eens een expert te komen laten kijken … Zo gezegd zo gedaan.
Gezien de reviews komen we terecht bij Remond Meurs uit Wageningen. Na een telefoontje komt hij kijken en we ontmoeten een fijne persoonlijkheid. Dat hij veel weet over vloeren blijkt al snel, zonder enige vorm van aandringen voelen we zijn passie voor vloeren .. zijn liefde voor het hout. Zijn kennis en ervaring over lakken .. oliën .. en boenwas.
We ontvangen de offerte, en  JA ook wij hebben even opnieuw gedacht … gaan we dit doen … maar nu eind van deze week … nu dat de vloer geronoveerd is .. nu we gezien hebben hoe hard werken dit is .. nu we gezien hebben wat een pracht vloer er onder “handen“ uit kan komen … schrijven we deze review want …  onze vloer is als nieuw .. onze vloer leeft … onze vloer is  PUUR ..

Remond bedankt … je bent een vakman met passie en liefde voor je vak.

Minke (Wageningen) januari en april 2018

Ik kan Remond Meurs van harte aanbevelen. Afgelopen januari heeft hij mijn eikenvloer gerenoveerd (o.a. schuren, polijsten, olie) en het resultaat is prachtig geworden. Verder heeft Remond een tafel van kersenhout in oude glorie hersteld (schuren, polijsten, boenen en opnieuw stellen). Ook ditmaal met verrassend mooi eindresultaat.

Remond is een oprecht vakman, bevlogen en bekwaam. Zijn planning is realistisch en haalbaar, de adviezen en onderhoudstips zijn zeer bruikbaar. Kortom, aanbevelingswaardig!

Sandrine & Victor (Wageningen) maart 2018

Na jaren van intensief gebruik, en achteraf gezien iets te schraal onderhoud, was onze parketvloer toe aan een renovatie. Na wat rondvragen bij buren en kennissen is Remond Meurs ons aanbevolen. Tijdens het kennismakingsgesprek komt direct naar voren dat Remond vol passie over zijn vak is. Op een rustige en gedegen manier legt hij ons uit wat de mogelijkheden zijn. Van andere projecten laat hij wat foto’s zien van de situatie voor en na de renovatie. De behaalde resultaten zijn zeer indrukwekkend. De uitkomst van het gesprek is dat we Remond vragen een offerte uit te brengen van de renovatie voor onze vloer. Keurig op tijd en conform wat Remond al vermeld had, komt de offerte binnen. We accepteren de offerte en overleggen in welke week de renovatie zal plaatsvinden.

In de week voor de renovatie hebben we nog even kort contact met elkaar, en alle lichten staan op groen om tot uitvoering over te gaan. Voor ons begint dan nog even een klus om de gehele benedenverdieping leeg te halen. Onze parketvloer loopt namelijk helemaal door vanaf de gang, via de woonkamer, eetkamer naar de keuken. Tijdens de uitvoering blijven wij wel in ons huis wonen, maar dan dus boven. Richting de kinderen is de instructie dan ook: “the floor is lava”, dus spring van de voordeurmat direct op de trap en raak de vloer niet aan.

Keurig op tijd arriveert Remond op de afgesproken dag en begint met de werkzaamheden. Uiteraard geeft het schuren stof, maar de hoeveelheid stof die door het hele huis heengaat valt heel erg mee! Blijkbaar is de stofzuiger die gebruikt wordt zeer effectief. Al na de eerste dag schuren is duidelijk te zien dat ook onze vloer nog prima te redden is. Hier en daar zaten krassen, vlekken en plekken die volledig uitgedroogd waren door de combinatie van slijtage en (heel veel) zonlicht. Na nog meer schuren, polijsten en kleine hoekjes afwerken is de vloer helemaal kaal en ook egaal. Dan volgt de afwerking, waarna de vloer zich weer in zijn volle glorie toont. Een fantastisch resultaat!

Als afsluiting komt Remond nog langs om het uitgevoerde werk te bespreken en door te nemen hoe de vloer onderhouden moet worden. Rustig en duidelijk wordt uitgelegd waar alle producten voor dienen, hoe ze toegepast moeten worden en wat het effect van de producten zal zijn. Een aantal keren benadrukt Remond dat we bij twijfel direct contact met hem kunnen opnemen. De boodschap is: ga bij ongelukken met de vloer niet zelf experimenteren maar laat mij het oplossen. Deze aanpak spreekt ons zeer aan. Hij straalt uit dat hij samen met ons deze vloer zo lang mogelijk mooi wil houden, en dus niet zo snel mogelijk weer een volgende renovatie wil uitvoeren.

Conclusie: zeer aanbevelingswaardig om met Remond in zee te gaan. Een prettige manier van met elkaar omgaan en een fantastisch resultaat qua uitvoering!

Gijs Vos en Rozelie Haaksman-Vos (Tiel) november 2017

Een twee weken geleden hebben wij onze eikenvloer door Remond Meurs laten renoveren. Remond is een echte vakman en maakt waar hetgeen hij belooft. Hij luistert en denkt mee met de klant en voorziet je van informatie waar je echt wat mee kunt. Onze 13 jaar oude eikenvloer ziet er weer uit als nieuw en we kunnen dus weer jaren vooruit.

Remond super bedankt voor je eerlijke advies en de gedane werkzaamheden.

Judith Harrewijn (Renkum) september 2017

Mijn eikenhouten lamelpakket had een dikke laklaag en was behoorlijk vergeeld. Remond Meurs heeft het weer een natuurlijke look gegeven. Hoewel ik behoorlijk twijfelde of de vloer niet behandeld moest worden met een gekleurde olie (white 5%), adviseerde Remond voor een pure olie te gaan. Ik ben blij met zijn advies want het is weer een hele mooie natuurlijke vloer geworden. Wat een verschil met de lakversie waar de structuur van het hout veel minder zichtbaar was.
Door een stommiteit van mezelf ontstond op de gepolijste vloer een waterkring, die heeft Remond vakkundig weggewerkt. Een vakman die je absoluut kunt vragen voor je vloer.

Karel & Rita (Ede) augustus 2017

Elf jaar geleden is op de hele woonverdieping van ons huis een eikenhouten “kasteelvloer” gelegd die wij jaarlijks, ter onderhoud, zelf inwreven met een hardwax-olie op basis van organische oplosmiddelen. Dit voorjaar kocht ik hiervoor een nieuw, watergedragen product. Een ongelukkige beslissing want de vloer werd vlekkerig en wilde niet goed drogen.
Hierna Remond Meurs ingeschakeld, die een volledige renovatie adviseerde. Na een week schuren, polijsten en afwerken ligt er nu weer een prachtige vloer. De uitvoering van de werkzaamheden ging op een prettige manier: alle afspraken werden nagekomen, het huis werd ‘s avonds opgeruimd achtergelaten en er was weinig stof.
Kortom een goede keuze voor een betrouwbare vakman.

Joost en Monique (Wageningen) juli 2017

Remond Meurs heeft onze oude houten woonkamervloer gerenoveerd. We wisten niet of de vloer het nog waard was, maar Remond zag meteen wat voor een mooie vloer er lag. Hij is heel duidelijk over de werkzaamheden, reageert snel op vragen en werkt volgens planning. Wat opvalt zijn zijn enthousiasme en vakmanschap.
We hebben nu echt een hele mooie vloer die nog heel lang mee kan!

Johan en Ingrid Cobben (Wageningen) april 2017

Remond is een op en top vakman. Hij geeft een eerlijk advies. Onze vloer is nooit naar ons zin geweest en nu zijn wij de trotse eigenaar van een prachtig gerenoveerde vloer. We kunnen hem ook zeker aanraden voor het plaatsen van strak afgewerkte plinten.

Mevrouw Von der Heide (Arnhem) april 2017

Mijn eikenhouten vloer was nodig aan onderhoud toe. Na een uitgebreid adviesgesprek besloten opdracht te verlenen voor het renoveren. Ik was vooral erg benieuwd hoe het opspannen van de vloer zou uitpakken; hoeveel naden (de grootste was bijna een cm) in lengte- en breedterichting zouden er over blijven. Nou, alleen diegene die echt niet mogelijk waren omdat het simpelweg om een scheve plank ging.

Kortom; ik ben heel erg blij met het resultaat. Het leegruimen van mijn kamer heeft veel tijd en moeite gekost (4 m. boekenkast heb je niet zomaar weg), maar het was het meer dan waard.

Albert en Ivonne (Lunteren) november 2016

Na 20 jaar intensief gebruik is onze massief houten Lariks vloer door Remond Meurs onder handen genomen. Hij heeft in 2 dagen tijd de vloer diverse keren geschuurd, gepolijst en vervolgens afgewerkt met natuurlijke olie. De vloer voelt weer heerlijk glad aan en is veel lichter geworden Een prachtig resultaat waar we weer lang plezier van zullen hebben.

Hans en Mirjam (Wageningen) oktober 2016

Wij wilden onze vloer laten renoveren en kwamen hiervoor via de bekende mond-op-mond reclame bij Remond terecht en hebben hier absoluut geen spijt van gehad.

Ten eerste de duidelijke uitleg over wat er allemaal moest gebeuren, want de vloer moest diverse keren geschuurd en gepolijst worden, waarbij ook alle V-naden uitgekrabd moesten worden. De juistheid van de offerte en de tijdplanning waarin het uitgevoerd kon worden was allemaal zeer acceptabel.

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat, want we hebben een prachtige vloer gekregen die eruitziet zoals we vooraf wensten en zullen Remond ook zeker bij anderen aanraden. Remond staat en doet wat hij belooft.

Wilco & Henriëtte (Wageningen) september 2016

Wij hadden na het kennismakingsgesprek meteen het volste vertrouwen in Remond. Je geeft je vloer in handen van een vakman met hart voor de houten vloer.

Na 3 dagen, 5 keer schuren en 2 keer polijsten kwam onze 10 jaar oude, gelakte vloer als schitterend nieuw uit de behandeling. VAKMANSCHAP met hoofdletters!

Ook de vragen na het behandelen werden uitgebreid beantwoord. Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor Remond Meurs Vloeren.

Alja en Erik Keij (Ede) augustus 2016

Hoewel onze geoliede massieve parketvloer van Amerikaans eiken nog maar 6 jaar oud was, was het inmiddels een aardige vlekkendeken geworden. De oorzaak was vermoedelijk een combinatie van een niet correcte afwerking en een te schraal onderhoudsprogramma. Al met al een enorme teleurstelling en een bron van ergernis. Via een vriend van een van onze kinderen (die zelf zeer tevreden was) in contact gekomen met Remond Meurs.

Bij de eerste kennismaking is er al gelijk een goed gevoel. Tijdens de inspectie van de vloer is Remond duidelijk in zijn uitleg en over de aanpak. Remond is er van overtuigd dat de vloer na renovatie weer ‘als nieuw zal zijn’. Omdat wij alle vertrouwen hebben in zijn vakmanschap gaan wij met Remond in zee. De vloer zal opnieuw afgewerkt worden met olie met een ‘kleurtje’. Dankzij de zes ‘proefplankjes’ die Remond maakt op een een aantal vloerdelen die wij nog over hebben kunnen wij gemakkelijk een kleurkeuze maken.

Bij de start van de werkzaamheden zie je bij de eerste meter schuren al een ongelofelijk kleurverschil. Na een kleine week van hard werken, schuren, polijsten, cleanen, oliën, poetsen wordt de vloer door Remond opgeleverd. Het resultaat: een prachtige vloer! Onherkenbaar! Wij zijn er ontzettend blij mee en Remond is zelf ook wel tevreden.

Remond Meurs is een harde werker, prettig in de omgang en een vakman. Zoals hijzelf zegt ‘een houtworm’, maar dan wel wel een hele integere houtworm met verstand van zaken. Van harte aanbevolen!

Linja en Arjan (Renkum) juli 2016

Wij hebben een eikenvloer die toe was aan een nieuw laagje olie. Mede door de verbouwing van het huis wilden we ook de vloer weer een onderhouden uitstraling geven. Om de kosten te drukken hadden we eerst gekozen voor een goedkopere oplossing. Deze beste man had helaas weinig verstand van vloeren. We waren ontevreden over de vloer en baalden dat we als eerste keus voor de goedkopere oplossing hadden gekozen. We waren blij dat Remond de tijd had gevonden om onze vloer nog een keer te behandelen. Hij is nu prachtig!

Wat wij geleerd hebben uit deze situatie? Voor vakmanschap betalen we misschien iets meer, echter zien we dit meteen terug in de vloer die nu weer jaren mee kan! Nadat Remond de vloer overnieuw behandeld had, beseften we pas hoe belangrijk de vloer eigenlijk is voor de uitstraling van een huis.

Remond enorm bedankt! Ik hoop dat je in de toekomst nog veel meer mensen net zo blij maakt met de vloer als ons.

Lodewijk & Rita Rondeboom (Doorwerth) juni 2016

Na 10 jaar intensief gebruik was onze eikenhoutenvloer toe aan een flinke renovatiebeurt. Dus een paar offertes gevraagd bij bedrijven in de omgeving van Renkum. De prijsopgave van Remond Meurs Vloeren was erg redelijk en zeer zeker niet de hoogste!

Maar minstens zo belangrijk was het advies van Remond over de afwerking van onze vloer. Zelf dachten wij aan schuren en lakken, maar Remond wist ons te overtuigen van het feit dat oliën van de vloer een fraaier en natuurlijker eindbeeld op zou opleveren.

Na twee dagen noeste arbeid: 5 schuurbeurten en 2 polijstbeurten later, kon de eikenvloer op de derde dag de finishing olietouch krijgen. De andere vloerenbedrijven zouden dit werk in twee dagen uitvoeren maar Remond neemt er de tijd voor en gaat voor kwaliteit!

Samenvattend: Remond Meurs is zeer vakkundig en klantvriendelijk en voert alle werkgangen tot in de perfectie uit!

Wim en Carin (gemeente Renkum) juli 2016

We kunnen Remond Meurs aan iedereen aanbevelen. Ja, hij is iets duurder dan de ‘bedrijven’ die je op internet vindt en die goedkoop schuren aanbieden, maar hij levert absoluut waar voor zijn geld. Hij heeft bij ons een gelakte eiken vloer prachtig opgeschuurd en geolied. En met minder dan het beste neemt hij geen genoegen. Hij heeft vijf dagen in totaal zijn best gedaan op onze vloer. Dat zegt iets over zijn toewijding en vakmanschap. Bovendien is Remond zeer klantgericht. Hij had onze plintjes al in de kleur gezet die wij hadden uitgekozen. Op het laatst begonnen wij te twijfelen en zijn we toch voor een andere kleur gegaan. Achteraf hoorden we dat Remond hiervoor de al geoliede plintjes af moest schuren en opnieuw heeft geolied en een tijd in de file heeft gestaan om de kleuren om te wisselen. Dat allemaal zonder mopperen of extra in rekening te brengen. Bovendien komt hij zijn afspraken na en is hij maanden later spontaan nog eens langsgekomen om te kijken hoe het ervoor stond met de vloer en of hij nog kon adviseren in het onderhoud.

Kortom: niet alleen een zeer vakkundige man, maar ook betrouwbaar en klantvriendelijk. Klantvriendelijkheid van het soort dat je niet vaak tegenkomt….Kortom: aanbevelenswaardig!

Erick en Jacqueline (Renkum) mei 2016

Wij hebben een bestaande rustiek eiken (gelakte) vloer laten renoveren door Remond Meurs Vloeren. Het renoveren bestond uit het professioneel schuren en oliën van de vloer en het handmatig schuren en uitkrabben van de v-naden tussen de vloerplanken. Vervolgens de vloer netjes glad polijsten waarna er een olie (cotton white) werd aangebracht.

Remond Meurs is een vakman die met passie over zijn werk praat, komt zijn afspraken na en is in alles een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Het eindresultaat van vier dagen werken is een zeer mooie vloer voorzien van prachtige plinten die door Remond op een vakkundige manier geplaatst zijn. Zeer tevreden over het eindresultaat en we zullen Remond zeker aanbevelen als er ergens een vloer gerenoveerd moet worden. Aan het eind van de dag heeft Remond ook nog geholpen de bank weer op zijn plek te zetten. Kortom zeer tevreden.

Frank & Mehgan (Heelsum) april 2016

Bij de koop van onze woning troffen wij een verwaarloosde en slecht onderhouden massief eiken vloer aan. Remond gaf ons professioneel en kundig advies over de verschillende mogelijkheden. Uiteraard gaven wij naar aanleiding hiervan en het zeer prettige contact dit grote project aan Remond. In een week toverde hij de beschadigde, verkleurde en vervuilde vloer om in een prachtig kunstwerk, wat nu echt een van de ‘eye-catchers’ in onze woning is. Remond’s liefde en passie voor hout uit zich in het fantastische eindresultaat. Wij bevelen Remond aan een ieder van harte aan! Hij is voor ons de enige die aan onze vloer mag komen!

Gooitske & Bert (Wageningen) februari 2016

Wij hebben een bestaande massief eiken vloer laten renoveren door Remond Meurs Vloeren. Het renoveren bestond uit het professioneel afschuren van de oude geoliede toplaag en het uitkrabben en schuren van de V-naden tussen de vloerplanken. Vervolgens de vloer netjes glad polijsten waarna er een grey-oil finish wordt aangebracht.

Remond Meurs is een vakman die zijn werk vol overgave uitvoert. Ondanks tegenslag, zoals bij ons het geval was,  blijft hij doorgaan om uiteindelijk een prachtig resultaat te krijgen. Het kostte wel meer tijd en materiaal om het gewenste doel te behalen,  maar het resulraat mag er zijn! De extra gemaakte kosten worden niet doorberekend en neemt hij volledig voor zijn risico.

Kortom volledig tevreden over Remond Meurs Vloeren en kunnen we dit bedrijf zeker aanbevelen!!

Antonet Pieterson-Zwarts (Tiel) december 2015

Twintig jaar geleden hebben wij ons wit gelakte lamelparket laten leggen. In die tijd heeft vooral de vloer voor de bank en bij de eettafel veel te verduren gehad. De kleur was op die plaatsen vrijwel verdwenen.

Gelukkig kreeg ik uit betrouwbare bron de tip om contact op te nemen met Remond Meurs. Na uitgebreid persoonlijk advies hebben we gekozen voor een witte olie (we waren uitgekeken op die glimmende laklaag).

Ik vond het heel erg spannend, maar het resultaat is werkelijk fantastisch. De vloer bestaat nu uit prachtige warme houttinten met lichte accenten. De vloer leeft weer en kan er zeker weer twintig jaar tegen.

Willem van der Vegte (Wageningen) november 2015

Helder, correct en vakmanschap zijn voor mij drie sleutelbegrippen waar Remond Meurs invulling aan geeft als je met hem de samenwerking aangaat. Remond heeft in een heldere offerte vooraf duidelijk aangegeven wat er met onze verwaarloosde vloer moest gebeuren. De afspraken die we met elkaar gemaakt hebben, is hij iedere keer nagekomen. Geen onverwachte verrassingen dus. En het resultaat? Een nieuw uitziende vloer die door zijn vakmanschap weer jaren mee kan.

Evert en Marieke (Heelsum) oktober 2015

Goedemorgen Remond,

Afgelopen week heb jij onze vloer hersteld van frituurvet schade. De manier waarop dit is gedaan is super. Vakmanschap, kwaliteit en service hebben er toe geleid dat wij super tevreden zijn over het herstel. Wij genieten weer van onze oude houten vloer die er weer als nieuw uitziet.

Wij zullen zeker gaan zorgen voor een positieve mond op mond reclame.

Leo en Petra Lubbe (Ede) augustus 2015

Dag Remond,

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de mooie vloer.
De vloer is heel mooi geworden en we zijn er erg blij mee.

Fam. Otto (Veenendaal) juni 2015

Remond heeft onze tien jaar oude Gonçalo alves vloer (hout afkomstig uit Zuid en Midden-Amerika) prachtig gerenoveerd. De vloer ziet er weer als nieuw uit. Hij is een deskundige vakman die uitstraalt dat hij veel voldoening haalt uit zijn werk. Remond werkt zorgvuldig en netjes en komt zijn afspraken na. Kortom, je weet bij Remond waar je aan toe bent. Daarnaast heeft hij ons uitstekend geadviseerd over het onderhoud van de vloer. Ik wil Remond Meurs daarom van harte aanbevelen.

Irene (Wageningen) juni 2015

Remond Meurs heeft twee keer laminaat voor me gelegd. Dat zegt al genoeg. Toen ik voor mijn nieuwe huis een laminaatlegger nodig had, wist ik meteen: ik vraag Remond weer. In het appartement waar ik twee jaar gewoond heb, heeft hij laminaat gelegd en heeft dat prima gedaan. Hij heeft alles heel netjes afgewerkt. Ook in mijn nieuwe huis is het uitstekend gedaan: vakwerk! Daarnaast is het erg prettig afspraken met Remond maken. Hij reageert snel, is duidelijk en flexibel. Voorlopig wil ik niet meer verhuizen ? dus ik heb Remond niet meer nodig. Maar ik kan hem aanbevelen!

Sandra Munniks (Wageningen) juni 2015

We kochten een huis met een eiken vloer met een vergeelde laklaag. De vorige bewoners vonden het niet nodig om de vloer onderhoud te geven, of überhaupt moeite te doen voor de vloer. De laklaag was door jarenlang gebruik vergaan, vergeeld en vies. In potentie was het wel een zeer mooie vloer, dus na wat vragen in de omgeving kwamen we bij Remond uit. Hij vertelde ons het goede nieuws dat de vloer allesbehalve op was. Na een schuurbeurtje en een oliebeurtje zouden we de vloer niet meer herkennen. Een paar weken later stond Remond op maandagochtend klaar met zijn schuurmachines om weer leven in de vloer te brengen.

Al na de eerste dag zag de vloer, na alleen het schuren, er al een heel stuk beter uit. De noesten en nerven van de vloer werden weer zichtbaar. De volgende dag werden de groeven en randen geschuurd wat een mooi egaal geschuurde vloer opleverde. Woensdag was het dan zover, de eerste olie werd uitgesmeerd over de vloer. Het was alsof de vloer zijn geluk niet op kon, de vloer kwam tot leven. De planken met hun nerven en noesten fleurden op met een donkerbruine gloed. Wat een verandering kan een schuurbeurt teweeg brengen op een vloer!

Remond is een vakman met liefde voor zijn vak. In alles wat hij doet, streeft hij naar perfectie voor zijn klant. Wij vonden Remond zeer prettig in de omgang tijdens de werkzaamheden, maar ook in de communicatie vooraf. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze vloer.

Fam. Hermanns (Velp GLD) april 2015

Acht jaar geleden hebben wij een eiken houten vloer laten leggen in onze nieuw aangebouwde woonkamer. Al vanaf jaar één ging de vloer enorm werken, waardoor er in de zomer een golf van ongeveer 30 cm ontstond in het midden van de kamer. Na een paar maanden, zodra het droger en kouder werd en na aanzetten van de verwarming, ging de bult weer weg. Zes jaar lang hebben wij dat gehad, in meer of mindere mate. Het eind van de zomer van 2014 was erg vochtig en dat vond onze vloer ook; die stond 4 maanden lang bol. Toen vonden wij het hoog tijd om iemand in te huren die verstand heeft van houten vloeren. En Remond Meurs is zo iemand! Hij heeft heel professioneel het probleem vastgesteld en een oplossing aangeboden voor het opknappen van de bestaande vloer. De vloer werd netjes uitgezaagd langs de randen en daarna grondig gereinigd en opnieuw geolied. Het ziet eruit als nieuw, en dat al na een paar weken na het eerste contact. Wij hebben er nu heel veel plezier van! Remond is ook behulpzaam geweest bij het verplaatsen van meubels en hij heeft het netjes afgewerkt en opgeruimd achtergelaten.

Mevr. Palmer (Wageningen) maart 2015

Remond Meurs is a specialist who goes above and beyond what your typical floor specialist would. I was searching for someone who would sand and treat my oak floor with care. Remond took the time to answer all of my questions. Remond is a man who takes pride in his work. He wants to do whatever he can to make sure that his client is completely satisfied with the job that he does. Remond strives for a level of perfection rarely seen. His investment does not end with the completion of a job, he is there to answer any questions and offer his help with maintaining your floor. It is comforting to know that Remond is just a phone call or text away should I have any questions about caring for my floor. I feel very confident in recommending Remond Meurs to anyone looking to treat their wooden floors, searching for someone to install laminate flooring or simply asking for advice concerning flooring or wood treatments. Remond Meurs is a true professional who delivers quality services and expert advice.

Dank je wel, Remond

Fam. Keijbets (Wageningen) januari 2015

In januari 2015 heeft Remond Meurs onze eiken parketvloer, die veertig jaren geleden is gelegd en gelakt was, geschuurd en daarna geolied. Het resultaat is verbluffend. De vloer is mooier dan hij ooit was, als nieuw, dankzij het advies van Remond en de zeer deskundige manier waarop hij zijn eigen advies heeft uitgevoerd.

Marga en Jort van Woggelum (Wageningen) december 2014

We zijn erg tevreden met onze vloer, hij ziet er weer als nieuw uit. Niet alleen de kwaliteit van Remond Meurs Vloeren waarderen we zeer, maar ook de service en expertise. We worden goed geadviseerd en hebben ook na oplevering de mogelijkheid om vragen te stellen zodat we onze vloer optimaal kunnen onderhouden.

Johan en Therese Schouwenaars (Tilburg) oktober 2014

Tijdens onze vakantie in Groningen kregen wij ten gevolge van een heuse wolkbreuk water binnen via onze lichtkoepel in de eetkamer. Onze eiken vloer had behoorlijke schade opgelopen. Wij kwamen met Remond Meurs Vloeren in contact en die heeft ons heel goed de voors en tegens van een renovatie van onze vloer uiteengezet.
Uiteindelijk hebben wij besloten de gehele eikendelen vloer te verwijderen en zijn, mede omdat wij een hond hebben, gezwicht voor een vol kunststofvloer (pvc) de Lock Snowdania. Onlangs heeft Remond bij ons deze vloer geplaatst en het resultaat is geweldig te noemen. Een ieder die komt kijken is lovend.
Wat Remond ook doet, het is allemaal in de overtreffende trap van goed. Daarnaast is hij een aimabele persoonlijkheid en een integer mens. Gewoon iemand die je je huis en haard toevertrouwd.
Remond, de volgende klus bij ons is weer voor jou.

Jacqueline Prins (Ede) oktober 2014

Remond Meurs heeft onze massief eiken olievloer gered. We stonden op het punt hem eruit te trekken. Hij werkte enorm wat problemen gaf met de deuren en de vloer trok veel vuil aan. Dankzij Remond Meurs zijn de problemen verholpen en hij heeft er een prachtige vloer van gemaakt! Remond is deskundig en gebruikt zeer goede kwaliteit olie. Ondanks de lichte kleur (white) hebben we helemaal geen last van vlekken als er iets over de vloer gaat. De vloer ligt weer mooi vlak en heeft een heel mooie uitstraling. Remond Meurs is betrouwbaar en werkt snel en precies. Van harte aanbevolen!

familie Campen (Bennekom) september 2014

Beste Remond,

We zijn tevreden over het resultaat, de vloer is nu enorm verbeterd! De 14 jaar oude grenen houten vloer was zeer donkerbruin geverfd en toe aan renovatie. Er onder vandaan kwam een lichte vloer waardoor de benedenverdieping nu veel ruimtelijker en lichter oogt. Op zich zijn er wel redelijk veel knoesten in het hout, dat ligt aan de vloer zelf natuurlijk, en daar kunnen we mee leven. De afwerking van de vloer is keurig en de service van Remond hebben we als prettig ervaren.

In ieder geval bedankt voor de nette afwerking en de prettige samenwerking. En wellicht weer tot ziens!

Marjan en Joost (Wageningen) augustus 2014

Beste Remond,

Onze eikenhouten parketvloer was na ruim 10 jaar intensief gebruik en slecht onderhoud (vooral in de keuken) heel erg lelijk en kaal geworden. Ook de plinten waren hard aan vervanging toe. De vloer was ooit niet professioneel gelegd, maar is nu wel professioneel opgeknapt en ziet er weer als nieuw uit! Er liggen prachtige massief houten plinten en de vloer is weer egaal van kleur. We hebben gekozen voor Monocoat Sky Grey en daar zijn we zeer tevreden over. Ook de onderhoudstips en bijgeleverde producten zullen ervoor zorgen dat we nog lang plezier hebben van onze vloer. Remond werkt zeer secuur, professioneel, schoon en snel. Binnen een week konden we de benedenverdieping weer inrichten, terwijl het toch ging om een groot oppervlak.

Marja en Carlo (Wageningen) juni 2014

Hallo Remond,

Na een waterschade en 14 jaar intensief gebruik moest onze eikenhouten vloer opnieuw geschuurd en geolied worden.
We zijn heel tevreden over het resultaat en de wijze waarop je onze vloer hebt hersteld.
Je adviezen waren duidelijk en je was flexibel in je planning waardoor het hele traject voor ons prettig is verlopen.
We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Robbert en Sandra Bosch (Arnhem) juni 2014

“Een eikenhouten vloer van gebruikt naar nieuw omtoveren is geen truc maar vakwerk”

Wij zijn onlangs verhuisd. In ons nieuwe huis ligt een eikenhouten vloer die de nodige zorg en aandacht vroeg.
Met Remond een afspraak gemaakt en een eerlijke prijs afgesproken. Geen haastklus maar vakwerk. Eerst wat voorbereiding om daarna met olie de klus af te maken.
Als nieuw is onze vloer en wij zijn dan ook erg tevreden met het eindresultaat. Het is de rust, het inzicht en de passie om een vloer mooi te maken die Remond in onze ogen de vakman maakt.

Remond, dank je wel voor je advies en het mooie vakwerk.

Carolien (Wageningen) mei 2014

Op onze benedenverdieping ligt een essenhouten vloer, die tien jaar geleden voor het laatste gelakt was. Met twee opgroeiende jongens in huis wordt er veel van een vloer gevraagd. Elke dag wordt de vloer “geschuurd” door al het zand dat mee naar binnen komt na het buiten spelen. Het gevolg was dat de vloer er erg slecht uitzag, en eigenlijk een paar jaar geleden al aan een opknapbeurt toe was. Mijn buren adviseerden contact op te nemen met Remond Meurs, en ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb.

Tijdens de meivakantie heeft hij in twee dagen de vloer geschuurd en geolied, en het resultaat is werkelijk prachtig. De vloer is als nieuw, en met olie veel mooier dan gelakt. We zijn ontzettend blij met het resultaat, en ik wil iedereen die zijn vloeren wil laten behandelen aanraden dit door Remond Meurs te laten doen. Niet alleen omdat het resultaat prachtig is, maar ook vanwege de uitermate correcte en vriendelijke manier van werken.

Ik ben nog steeds verbaasd over het prachtige resultaat! Nogmaals bedankt.

Marjon en Paul (Wageningen)

Na de vervanging van onze keuken bleek dat de vloer in de keuken niet meer goed aansloot. Wij twijfelden tussen de optie om de vloer geheel te vervangen en de optie om een stukje ‘aan te helen’ en de vloer opnieuw te schuren. Op basis van een advies van Remond Meurs hebben wij gekozen voor de laatste (en voordeliger) optie. Ook heeft Remond geadviseerd over de keuze tussen een gelakte vloer en een behandeling met olie.

Over zowel de adviezen als de uitvoering van het werk zijn wij zeer tevreden. Het resultaat is een mooie geoliede vloer die weer jaren meekan!

Janneke en Jan (Bennekom)

Toen wij onze woning kochten, was er sprake van achterstallig onderhoud van de parketvloer. Twee bedrijven uitgenodigd om advies te geven en Remond heeft de klus prima uitgevoerd. Het resultaat mocht er zijn en ook de communicatie hebben wij als prettig ervaren. Toen we na een jaar toch nog iets aangepast wilden hebben, kon ook dit op korte termijn en naar onze wensen geregeld worden. Kortom: vakwerk door een vakman.

Norbert en Anneke Coenen (Wageningen)

Hallo Remond,

Wij zijn heel tevreden over de professionele en vakkundige wijze waarop jij onze vloer hebt opgeknapt. Na het schuren en oliën van de vloer ziet die er weer als nieuw uit.

Hartelijk dank voor de goede service.

Robert en Lianne (Wageningen)

Remond heeft onze oude gelakte vloer geschuurd en gerenoveerd. Onze vloer ziet weer uit als nieuw.
De afwerking van de vloer is keurig en de geleverde service van Remond is uitstekend. Hij is pas tevreden als het perfect is!

Ben en Truus (Wageningen)

Hierbij geven wij, Ben en Truus, een oordeel over de door jou verrichte werkzaamheden.

Interview met Remond in de krant gelezen, leek ons positief. Gebeld met Remond, vlotte afspraak gemaakt en dat was het begin. Informatief gesprek, goede uitleg producten (laminaat en pvc), neemt de tijd die nodig is en luistert naar onze omstandigheden/wensen. Ons huis is bewoond, dus vol met meubels. Hulp met meubels verplaatsen was gewenst en mogelijk.

Remond is met zijn werk gestart, liep gesmeerd, wat een vakwerk. Inclusief afwerking met plintjes.
Wij zijn zeer tevreden, vandaar deze reactie.

Bart en Paula Böhmer (Renkum)

Hallo Remond,

Wij zijn heel erg tevreden over het schuren en oliën van onze vloer, hij ziet er weer als nieuw uit! We hebben al heel veel enthousiaste reacties van mensen gekregen. Bedankt voor het goede advies!

Nienke (Wageningen)

Op mijn bovenverdieping had ik drie verschillende soorten tapijt en laminaat liggen. Ik zocht daarom een nieuwe vloer, zodat het één geheel zou worden. Remond heeft me goed geadviseerd en ik ben erg blij met het resultaat; mooi laminaat en keurig gelegd. Remond werkt erg netjes en neemt al het afval van de oude vloer mee. Dit is erg prettig. In de woonkamer was het parket wat beschadigd en ook daar vroeg ik hem om advies. Om het netjes te krijgen was helemaal opschuren niet nodig, maar kon ik volstaan met een goed onderhoudsmiddel.

Voor mij is Remond Meurs een betrouwbare vakman die ik zeker aanbeveel.

Paul (Wageningen)

De houten vloer in mijn appartement was erg gaan werken en als resultaat zaten er op enkele plaatsen kieren van misschien wel een halve centimeter in de vloer. Ik heb Remond gevraagd of het mogelijk was hiermee iets te doen. Een deel van de vloer kon opnieuw gelegd worden met hetzelfde materiaal en daarmee was het probleem eigenlijk al verholpen.

Hij heeft daarna de vloer nog geschuurd en geolied en het resultaat is dat de vloer er als nieuw uit ziet. Remond kwam zijn afspraken na en als extra service heeft hij de pootjes van een verwarming die toch weg moest, weggeslepen. Dat scheelde mij weer huur van een slijptol.

Jaap en Henriette Verbeek (Elst)

Wij hadden een donkergekleurde eikenhouten vloer in de was en wilden onze vloer laten behandelen/schuren en naar een lichtere kleur laten brengen. Via een collega kwamen wij terecht bij Remond Meurs Vloeren uit Wageningen. Vooraf is hij bij ons thuis wezen kijken, heeft hij goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren en advies gegeven. Hij heeft een nette offerte gemaakt en aan de hand van proefmonsters hebben wij de kleur van de olie bepaald die op de vloer moest komen.

De vloer is vier keer geschuurd, de naden zijn gefreesd en beschadigingen uitstekend gerepareerd. Dit alles met zeer professional gereedschap. Na het oliën was het resultaat tot onze volle tevredenheid. We hebben een prachtige lichtere vloer teruggekregen.

Wij vinden Remond Meurs een vakman die wij gerust een ieder willen aanbevelen die zijn vloer wil laten behandelen!

Pieter van der Giessen (Utrecht)

Tijdens de zoektocht naar een houten vloer heeft Remond mij van begin tot eind uitstekend geholpen. Zijn vakkennis en focus op kwaliteit hebben mij geholpen de juiste keuzes te maken en het eindresultaat dat hij heeft opgeleverd, is uitmuntend. Hij staat altijd klaar voor mijn vragen, heel erg fijn!

Jeroen en Natalie (Doetinchem)

Hoi Remond,

Wij zijn nog steeds enorm blij met onze, en door jou gerenoveerde, houten vloer! Van oude, uitgeleefde en niet onderhouden planken, heb jij er weer een stralende vloer van weten te maken.

Heel veel succes met je bedrijf, maar als je zo’n kwaliteit blijft leveren komt dat wel goed!

Familie Lagerwaard-Bouwens (Ede)

Hallo Remond,

Wij zijn heel erg tevreden over het werk dat je hebt geleverd. De vloer ziet er heel mooi uit, mooier dan hij eerder ooit is geweest. De reparaties heb je ook heel mooi uitgevoerd. Bedankt en we zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Remond Meurs Vloeren & meer

Harnjesweg 3

6707 ET Wageningen

Telefoon

06 - 20541978

E-mail:

info@remondmeurs.nl

Algemene voorwaarden

Privacy

© Remond Meurs Vloeren & meer 2019

Website: Rozelie Haaksman | Teksten: Sanne Meurs | Foto's: Ria Meurs-Mugge

Remond Meurs Vloeren & meer

Harnjesweg 3

6707 ET Wageningen

Telefoon

06 - 20541978

E-mail:

info@remondmeurs.nl

Algemene voorwaarden

Privacy

© Remond Meurs Vloeren & meer 2019

Website: Rozelie Haaksman | Teksten:  Sanne Meurs | Foto's: Ria Meurs-Mugge