06-20541978 info@remondmeurs.nl

Hoe kies ik de beste vloerenspecialist?

door | jul 24, 2019

Zo nu en dan wordt Remond Meurs Vloeren benaderd door mensen die niet tevreden zijn over het werk dat een ander bedrijf in hun woning heeft geleverd. Ze zijn bijvoorbeeld niet blij met het resultaat of ondervinden problemen nadat een ‘specialist’ met hun vloer aan de slag is gegaan.

Wij snappen dat het lastig voor u kan zijn om te kiezen met welk bedrijf u in zee moet gaan. Een groot deel van de klanten heeft weinig tot geen verstand van het opknappen en onderhouden van een (houten) vloer. U gaat ervan uit dat u op de juiste wijze wordt geïnformeerd en dat de vloer wordt opgeleverd zoals u dit in gedachten had.

LAAT U GOED INFORMEREN

Maar ieder bedrijf vraagt een andere prijs, geeft een net iets ander advies en ondertussen bent u nog steeds niet wijs geworden uit al deze tegenstrijdige berichten. Ons advies: laat u goed informeren en ga niet blind af op een wervende tekst van het internet.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over het werk dat gedaan moet worden, komen we bij iedere nieuwe klant vrijblijvend naar de vloer kijken. Dit is de enige manier om de precieze houtsoort te bepalen en om te kijken hoe er in uw woning geleefd wordt. Dit is namelijk van groot belang bij het bepalen van de juiste afwerking.

Het gaat niet altijd op, maar denk eraan: goedkoop is duurkoop. Het opknappen en onderhouden van uw vloer is een investering. Laat u goed informeren door een vloerenspecialist en zorg dat u waar voor uw geld krijgt.

Bent u weleens van een koude kermis thuisgekomen?

Remond Meurs Vloeren & meer

Harnjesweg 3

6707 ET Wageningen

Telefoon

06 - 20541978

E-mail:

info@remondmeurs.nl

Algemene voorwaarden

Privacy

© Remond Meurs Vloeren & meer 2024

Website: Rozelie Haaksman | Teksten: Sanne Meurs | Foto's: Ria Meurs-Mugge

Remond Meurs Vloeren & meer

Harnjesweg 3

6707 ET Wageningen

Telefoon

06 - 20541978

E-mail:

info@remondmeurs.nl

Algemene voorwaarden

Privacy

© Remond Meurs Vloeren & meer 2024