06-20541978 info@remondmeurs.nl

Hoe voorkom ik krassen op mijn houten vloer?

door | jul 24, 2019

Zoals u al eerder in onze blogs heeft kunnen lezen, is het goed onderhouden van uw vloer erg belangrijk. Dit doet u niet alleen door het gebruik van onderhoudsmiddel, maar ook door de aanschaf van een schoonloopmat en het regelmatig stofzuigen van uw vloer.

Een andere manier om uw vloer in goede conditie te houden, is door deze te beschermen tegen krassende meubels. Het gebruik van viltjes onder stoelen en tafels voorkomt dat meubels over de vloer schuren en krassen. Maar ook viltjes hebben niet het eeuwige leven.

VILTJES REGELMATIG VERVANGEN

Niet alleen blijft de viezigheid van uw vloer aan de viltjes plakken, ook nemen ze het onderhoudsmiddel op dat op uw vloer is aangebracht. Hierdoor worden de viltjes hard en zorgen ze op den duur voor wrijving met uw vloer. Zorg dus dat u de viltjes onder uw meubels regelmatig vervangt.

GEEN ZIN OM TE STOFZUIGEN?

Eerder in deze blog spraken wij over het stofzuigen van uw vloer. Wij snappen dat u daar niet altijd zin in heeft. Het kan dan ook geen kwaad om zo nu en dan gebruik te maken van een stofwisser in plaats van de stofzuiger. Zorg dat de stofwisser uw stofzuiger niet permanent vervangt, want een stofzuiger reinigt nu eenmaal beter. Maar af en toe met de stofwisser in plaats van de stofzuiger door het huis is zeker niet schadelijk voor uw vloer.

Wat doet u om uw vloer goed te onderhouden?

Remond Meurs Vloeren & meer

Harnjesweg 3

6707 ET Wageningen

Telefoon

06 - 20541978

E-mail:

info@remondmeurs.nl

Algemene voorwaarden

Privacy

© Remond Meurs Vloeren & meer 2024

Website: Rozelie Haaksman | Teksten: Sanne Meurs | Foto's: Ria Meurs-Mugge

Remond Meurs Vloeren & meer

Harnjesweg 3

6707 ET Wageningen

Telefoon

06 - 20541978

E-mail:

info@remondmeurs.nl

Algemene voorwaarden

Privacy

© Remond Meurs Vloeren & meer 2024